Select Page

Het is belangrijk dat je er niet alleen voor staat als je dit dieet gaat toepassen. Je kan veel kracht halen uit de steun die andere mensen bieden. Daarnaast is het prettig als je bij iemand terecht kunt als je een vraag hebt en om je gehaalde doelen mee te delen. Door deze steun hou je het dieet makkelijker vol en sta je er niet alleen voor.

Als je ooit op het punt komt dat je motivatie een beetje weg is, kan het handig zijn om de succesverhalen van andere mensen te lezen. De verhalen laten je zien wat mogelijk is en geven je inspiratie wanneer je dat nodig hebt.

Op facebook zijn veel groepen waar je terecht kunt, bij Go-Keto hebben wij onze eigen Go-keto community. Als je lid bent van de Go-Keto community kun je al je vragen stellen en vind je verschillende tools en informatie over het ketogeen dieet. Je krijgt automatisch toegang tot de Go-Keto community wanneer je meedoet aan de Go-Keto challenge.

Daarnaast helpt het ook om dit dieet samen met iemand te doen. Zo maak je dezelfde dingen mee en loop je tegen dezelfde dingen aan. Het motiveert elkaar dan ook om door te gaan, maar je moet wel opletten. Het kan namelijk ook zijn dat je elkaar demotiveert en dat moet natuurlijk niet gebeuren!