Mijn naam is #FranzBlinia en ik ben #derGesundheitstrainer. Als gecertificeerde sport-en gezondheids trainer leid ik mensen al vele jaren met een hoog competentieniveau en met een onvermoeibare passie op weg naar een betere levenskwaliteit en succes op de lange termijn.

Voor mijn klanten ben ik #PersonalTrainer, #Coach, #Impulsgeber en # Freund.In optellen, ik zie mezelf als een lange termijn partner met een vaste plaats aan uw zijde en Toon u uw opties voor holistische gezondheid.

Met mijn diepgaande kennis van #PersonalTraining concentreer ik me niet alleen op het fysieke niveau, maar ook op het mentale en emotionele niveau. Dit geeft u volledig unieke en individuele prikkels om uw persoonlijke doelen te bereiken.

Elk lichaam is verschillend en heeft verschillende behoeften. Daarom werk ik met een veilige en effectieve aanpak. Dankzij de sport-wetenschappelijk bewezen #health training in combinatie met intensive care en actuele voedingswetenschappen, bied ik holistische gezondheids trainingen aan voor iedereen.

Als u meer wilt weten over Franz, ga dan naar https://www.franzblinia.de/