Lena selimi, ook bekend als lalena. Live, is de oprichter van “The Vegan Keto Bootcamp”.

De Vegan Keto Bootcamp-is ’s werelds eerste programma dat speciaal is ontworpen om vrouwen te helpen snel in ketose te komen, gewicht te verliezen, endometriose te verslaan, hun hormonen in evenwicht te brengen, vrij te breken van voedsel verslavingen en hun individuele doelen.
Haar doel is om vrouwen in het bijzonder te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke beste gezondheid door het verstrekken van informatie over de Vegan Keto dieet.

Ze is een gecertificeerde yoga-leraar en heeft verschillende natuurlijke genezings methoden, vasten-en detox-methoden bestudeerd, evenals Karma-diagnostiek, strategische uitlijnings methode en biedt 1:1 holistische transformatie coaching.

In haar coaching zorgt ze ervoor dat haar cliënten de basisprincipes van voeding begrijpen en ze leert over het Vegan Keto-dieet. Ze creëerde een Gemeenschap waar steun en vriendschap worden gevonden. Het krijgen van de comfort zone, over isolatie en het gevoel van schaamte is een cruciaal onderdeel voor veel vrouwen op hun dieet reis. Dieet verandering betekent ook verandering van identiteit en “de Vegan Keto Bootcamp” is een goede plek om contact te maken en op schema te blijven met de steun van gelijkgestemde mensen.
De meeste van haar klanten verliezen 7-10 pond in de eerste maand van het Bootcamp-programma.

“Mijn wens is om de technieken door te geven die ik de afgelopen jaren heb geleerd. Mijn aanpak is gericht op het harmoniseren van de gezondheid en het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Diet is de fundamentele basis van alles wat energie en ruimte voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling brengt. Mijn grootste motivatie is om mensen te helpen in hun processen en ik wil mensen helpen om ze te laten vrijuit oude geloofssystemen.
Ik gebruik verschillende technieken om de geest te herprogrammeren en vrij te breken van voedsel verslavingen. Ik geloof dat ervaring alleen helpt om echt te groeien en ik leid mijn klanten stap voor stap door hun eigen reis en steun om een stap terug te zetten in hun kracht en controle te krijgen over hun leven en voedselkeuzes.

Als u meer wilt weten over Lena, ga dan naar https://lalena.live/