Hallo allemaal, mijn naam is Patricia Bakhuijs en ik ben 24 jaar oud. Sinds vandaag volg ik een ketogeen dieet. Ik heb zelf coeliakie en ik mag hierdoor geen gluten eten. Ik at wel altijd glutenvrije vervangers zoals brood en pasta maar dit eet ik nu natuurlijk ook niet meer.

Mijn doel is om fitter en sportiever te zijn en mezelf weer lekker in m’n vel te voelen. De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen en zal ik vertellen hoe het met mij gaat. Daarnaast zal ik lekkere koolhydraat-arme recepten met jullie delen.

De eerste dag ging makkelijker dan ik had verwacht. Ik had een paar dagen van tevoren al naar recepten gezocht en boodschappen gedaan zodat ik goed voorbereid zou zijn. Ik voelde mij de hele dag goed en had geen honger gevoel. Ik ben zelfs na een lange tijd weer naar de sportschool gegaan.

Ik ben vanmorgen dit dieet begonnen met een tomaatje met bacon en een gebakken ei. Dit heb ik gebakken in de roomboter. Ik miste het brood totaal niet en vond dit een erg lekker ontbijt.

Tot morgen!!