Hallo allemaal,

Vandaag was de tweede dag van mijn ketogene levensstijl. Ik heb vandaag net als gisteren geen hongergevoel gehad en lekkere dingen gegeten. Ik merkte alleen wel dat ik in de middag erg moe begon te worden. Op internet raden ze aan om aan de vermoeidheid toe te geven en dit heb ik dus ook gedaan. Ik ben een uurtje gaan slapen en ik voelde mij weer toppie toen ik wakker werd. Ik hoop dat de vermoeidheid niet te lang aan houd en dat ik mij snel energieker voel.

Als lunch heb ik vandaag een heerlijke eiersalade gegeten. Ik heb het als volgt gemaakt:

 Je snijd twee hardgekookte eieren in stukjes en doet dit in een bakje.
Daar doe je een of twee stengels gesneden bleekselderij bij.
Je snijd een uitje en je mengt dit door elkaar.
Als dressing doe je er een halve eetlepel Griekse yoghurt en een halve eetlepel suikervrije mayonaise bij.
(optioneel) Als je het lekker vind kan je ook twee plakjes uitgebakken bacon klein snijden en door de eiersalade doen en wat kruiden.
Ik heb ervoor gekozen om er peper, zout en wat bieslook doorheen te doen. Heel simpel en heel lekker!