Hallo allemaal,

Vandaag was dan het moment. Vanochtend heb ik mij voor het eerst gewogen sinds ik ben begonnen met het ketogeen dieet en ik was heel erg blij. Ik had de hele maand december onwijs slecht gegeten en niet gesport, waardoor ik in één maand 7 kilo aankwam en 90,6 kilo woog toen ik begon met dit ketogene avontuur. Toen ik vanmorgen op de weegschaal ging staan stond de teller op 85 kilo. Dit betekent dat ik 5,6 kilo ben afgevallen!! 5,6 kilo in een week tijd!! Ik wist niet eens dat het mogelijk was en ergens vraag ik mezelf eigenlijk af of het weg gezond is. Maar ik voel me goed en energiek en ik heb geen honger dus ik maak me geen zorgen. Daarnaast heb ik ook mijn heupen opgemeten met een centimeter. Vorige week was de omvang 120 cm en vanmorgen 114 cm. 6 cm eraf dus!! Ik ben hier erg blij mee en ik hoop dat ik de komende weken zal blijven afvallen. Natuurlijk niet met elke keer 5 kilo per week maar ik hoop dat het zo doorgaat tot ik 75 kilo weeg, want dat is mijn streefgewicht.

Ik heb eigenlijk helemaal niet het gevoel dat ik echt op dieet ben, maar toch heeft het resultaat. Ik eet lekkere dingen en ik voel me goed. Ik denk dat dit iets is wat ik lang vol kan houden en wat ik meer als een leefstijl zal gaan zien dan als een dieet. Ik ga de nieuwe week vol vertrouwen tegemoet en ik kijk uit naar het volgende weegmoment.

Tot morgen! 😊