Search
Close this search box.

be the best me.

Als dat is wat je wilt – als je voelt dat het tijd is…

✔ om eindelijk en voorgoed gewicht te verliezen

✔ om je energie een boost te geven

✔ om je weer sterk, fit en gezond te voelen

✔ om helder en gefocust door het leven te gaan

✔ om weer zelfverzekerd en blij met jezelf te kunnen zijn…

Denk er dan niet langer over na. Het is tijd om beter te gaan eten en leven.

Start je keto-reis, vandaag!

De eerste stap neem je hier, nu direct. Schrijf je in voor het Keto Leefstijl Programma! Go-Keto werkt hierbij samen met het gerenommeerde Ketogeen Instituut Nederland, opgericht door Louisette Blikkenhorst. We kunnen je dit programma van harte aanbevelen – geen betere start voor je keto-reis!

IK START MIJN KETO-REIS

Het Keto Leefstijl Programma

Het Keto Leefstijl Programma is ontwikkeld door ketogeen therapeut Louisette Blikkenhorst. Het begeleidt je intensief, met heldere uitleg en praktische adviezen van Louisette, tijdens je gehele omschakeling naar de keto-leefstijl. Helemaal in jouw eigen tempo – wel zo prettig – leer je alle fijne kneepjes van de ketogene leefstijl en word je een echte keto-kenner!

Dit krijg je bij het Keto Leefstijl Programma:

  • Praktische lessen en video’s, logische fasen 
  • Handige lijsten en werkbladen 
  • Volledige toegang tot de keto-kennis-bibliotheek 
  • Aansluiting bij de Keto Leefstijl Community 
  • Begeleiding door een gecertificeerde ketoprofessional is mogelijk 

De kosten voor het volledige programma, inclusief alle lesmateriaal en ondersteunende video’s, lijsten en werkbladen, bedragen € 179. Een investering in jezelf die je blijvend rendement oplevert: slanker, fitter, gezonder en blijer door het leven gaan! En omdat wij van Go-Keto jouw grote stap van harte toejuichen, geven wij je nog een stevige steun in de rug met een

Go-Keto tegoedbon van liefst €10,

vrij te besteden op de Go-Keto website.

METEEN INSCHRIJVEN

Over Louisette Blikkenhorst

Louisette werkte al jaren als orthomoleculair/kPNI therapeut; sinds 2017 is zij ketogeen therapeut. Ze heeft zodoende een zeer brede kennis van het ketogeen dieet en de toepassing ervan bij diverse klachten en ziektes. Met het Ketogeen Instituut Nederland biedt ze programma’s, coaching en keto-trainingen voor zorgprofessionals aan en werkt ze aan haar missie: de ketogene leefstijl bij een groter publiek bekend te maken.

Louisette: “Een ketogene leefstijl of dieet heeft een krachtig en positief effect op de metabole gezondheid en daarmee het hele lichaam. Dit merk je aan je energie, je gewicht, je mentale helderheid en je lichamelijke gezondheid.”

Tevreden deelnemers vertellen


Pieter (61): “Op advies van mijn huisarts ben ik aan dit programma begonnen. Inmiddels ben ik 11 kilo afgevallen en het lijkt erop dat ik dit patroon kan vasthouden. Het programma is me goed bevallen. De verstrekte info is duidelijk en overzichtelijk. Prima ervaring!”

Marije (48): “Ik ben erg blij met de resultaten: 9 kilo afgevallen, 10 km hardlopen, minder energieschommelingen en geen vreetkicks meer! En met veel minder moeilijkheden dan ik had gedacht. Ik beveel dit programma aan als je echt de switch wilt maken. Het programma vond ik fijn, zeer deskundig!”

IK DOE MEE!